NIB

nib-logo-large
Project Date

October 2015

Location

Gosford, NSW

Size

1 000sqm

Duration

27 days

Price per sq/m:

$620

How we helped
Need Analysis0%
Space Planning0%
Interior Design0%
Construction0%
About this project

The management at NIB gave us their brief for their new call centre in Gosford: a call centre that reflects a fun, engaging, cost effective and functional workplace. The first observation our design team made was the limited natural light available at this location. As you can see from the photos, they didn’t hold back on the use of fun and exciting colour schemes throughout the office, creating a vibrant work space given the limited availability of natural light. The coaching booths installed were sectioned off from the main office environment, however not locked away. The team installed a number of different break-out areas surrounding the work stations. This enabled staff to have a choice of location for casual meetings, lunch breaks and brain storm sessions.

Scroll over the images to see each space before and after project completion